PARK PRÍRODY

Na východe Slovenska v meste Prešov bol koncom roka 2015 otvorený jazdecký areál Park prírody s reštauráciou Zwicker. Unikátne miesto ponúka svojim zákazníkom jedlo, kone, ubytovanie v štyroch izbách, wellness...

Keďže ateliér UKOVMI sa v značnej miere podieľal na jeho tvorbe, pozývame vás na ,,prechádzku,“ kde sa bližšie pozrieme na kované a ďalšie diela vyvinuté špeciálne pre potreby jazdeckého areálu a reštauráciu s penziónom vo výnimočne zladenom tradično-modernom štýle.

Jedinečná kovaná brána s logom Parku prírody ako prvá víta svojich zákazníkov a už z diaľky prezrádza čo sa za ňou skrýva.

Brána Plot Mreža

Skôr než sa usadíme v reštaurácii a vychutnáme si výnimočné jedlo alebo nápoj z ponuky, pozrieme sa na štýlové zariadenie terasy - kovové zábradlie a prístrešok bol navrhnutý a vytvorený tak, aby nové pripomínalo históriu. Či už sa usadíte práve tu a vychutnáte si slnečné počasie a pohľad na celý areál, ktorého súčasťou sú práve kone alebo si zvolíte chládok v lete či teplo v zime vo vnútri reštaurácie, určite neoľutujete.

Terasa Dvere-zabradlie Celkový pohľad

Samotné dvere do reštaurácie svojím dizajnom nezaostávajú a celkové zariadenie a vybavenie reštaurácie v industry štýle vytvára atmosféru, do ktorej sa zákazník rád vracia. Reštauračné priestory na dvoch podlažiach sú chránené a zároveň esteticky zladené štýlovým zábradlím z firmy UKOVMI, rovnako ďalšie kované a kovové výrobky ako interiérové svietidlá, regál a skrinka kombinované drevom dotvárajú celkový interiér.

Vstup do penziónu, ktorý sa nachádza na dvoch poschodiach zdobí jedinečné kované zábradlie v antickom štýle.

Skrinka Regál Antické zábradlie

Podrobnejší prehľad vám ponúkame v referenciách na našej stránke: www.ukovmi.com.

Ak ste milovníkom koní alebo jazdectva či len jednoducho čas s koníkmi obľubujú vaše deti, pozývame vás z reštaurácie a penziónu do samotného jazdeckého areálu. Už priamo v maštali okrem koní môžete takisto vidieť naše výrobky v podobe kovových mreží na oknách, ale aj kované prečelie pre kone - odsuvné vráta. V exteriéri sa pri pohľade na koníky budete pravdepodobne opierať o zinkované kovové zábradlie, ktoré tvorí ohradu pre kone.

Mreže Prečelie Jazdecký areál

Výnimočným doplnkom areálu je bez pochýb aj kovaná mreža s tepaným slnkom vsadená do kamenného plotu, ktorý ohraničuje areál.

Aj ďalšie doplnky – prístrešky, odsuvné kovové dvere kombinované drevom, reklamná tabuľa....v skratke, takmer všetko kované a kovové v tomto areáli bolo vytvorené v ateliéri UKOVMI, čím chceme poukázať na to, že aj keď sa firma zameriava predovšetkým na ručnú kovanú výrobu, zákazník sa stáva partnerom, s ktorým pri vzájomnej spolupráci dokážu vytvoriť čokoľvek.