LUXUSNÉ INTERIÉROVÉ SVIETIDLÁ

Svietidlo je v súčasnosti neodmysliteľný doplnok bývania a jeho výber zastáva pri zariaďovaní interiérových a exteriérových priestorov dôležitú úlohu nielen úžitkovú, ale aj dekoračnú. Osvetlenie má byť premyslené, pretože svetlo a dizajn budú každodennou súčasťou nášho života. Človek dokáže podať lepší výkon a rád sa vracia do prostredia, ktoré na neho vplýva príjemne, útulne.

Domov je miesto, v ktorom máme nabrať potrebný odpočinok po celodenných činnostiach, zároveň však ani tam práca nekončí. Preto voľba vhodného osvetlenia k práci či oddychu a celkový dizajn svietidiel zohráva dôležitú úlohu. Pri výbere svietidiel do domácností sa zákazník často sústredí na dizajn a cenu. Je však dobre prehodnotiť aj kvalitu svietidiel a množstvo svetla, ktoré by sa malo líšiť v závislosti od toho komu a pri akých činnostiach slúži, teda v akej miestnosti a na aký účel sú svietidlo či lampa určené. V domácnostiach potrebujeme zabezpečiť osvetlenie chodieb, zvoliť vhodné závesné aj nástenné lampy do detskej izby, spálne či hosťovskej izby, zladiť prakticky a esteticky svietidlá do haly a kuchyne zvlášť, ak sú prepojené, takisto svetlá a lampy do kúpeľne a ďalších možných priestorov.

Pri zariaďovaní hotela alebo reštaurácie je správny výber svietidiel nevyhnutný, ak je túžbou majiteľa vytvoriť hosťom príjemné a neodolateľné prostredie, do ktorého sa zákazník rád vráti a na základe svojej skúsenosti odporúča ďalším, čím zároveň vytvára tú najprirodzenejšiu reklamu. Zvoliť vhodné osvetlenie hotelových izieb, chodieb, vybrať svetlá či lampy do kúpeľní, zladiť veľké priestory v hale či v reštaurácii s príjemným osvetlením reštauračných stolov, rovnako zabezpečiť útulné osvetlenie wellness nie je vždy jednoduché a môže si vyžadovať aj pomoc odborníka.

Firma UKOVMI sa zameriava na výrobu predovšetkým ručne kovaných svietidiel a moderných až nadčasových nerezových svietidiel, ktoré svojím dizajnom nemajú konkurenciu. Ďalšou prednosťou firmy je vysoká kvalita výrobkov. Ich ponuka je široká či už ide o stropné svietidlá, nástenné svietidlá, stojanové lampy alebo tienidlá. Zároveň sa neustále zaoberajú návrhmi a tvorbou nových modelov, rovnako sa dokážu prispôsobiť zákazníkovi a pomôcť mu vytvoriť interiérové svietidlá podľa vlastného návrhu, čo sa však oplatí zvlášť pri potrebe väčšieho množstva svietidiel napr. svietidlá do hotelových izieb.
Svietidlo 1 Svietidlo 2 Svietidlo 3

Interiérové svietidlá z firmy UKOVMI vynikajú aj svojou originalitou čo sa týka jednotlivých kusov, vzhľadom k tomu, že ide predovšetkým o ručnú prácu. Dokážu pretvoriť veľké aj malé priestory na výnimočné a jedinečné. Nájsť si medzi nimi môže milovník historického a rustikálneho štýlu, ale aj ten kto uprednostňuje moderný štýl či nadčasový dizajn. Tieto kované a nerezové svietidlá sa radia medzi luxusné svietidlá a skutočne sú šperkom v interiéri. Nevynikajú však len kvalitou a dizajnom, ale majú svoju jedinečnú hodnotu aj v tom, že ako ručne kované svietidlá vyžarujú schopnosti a vášeň umelca, čím sa radia aj medzi umelecké diela.

Luxusné interiérové svietidlá firmy UKOVMI nájdete v galérii  alebo si niektoré z nich môžete priamo zakúpiť v internetovom obchode. Nič však nie je lepšie ako navštíviť Ateliér kováčskeho umenia – UKOVMI, ktorý sa nachádza v Kanaši pri Prešove, pretože vidieť naživo je vždy väčší zážitok. Zároveň vám odborníci v UKOVMI môžu pomôcť s výberom či návrhom svietidiel a lámp čo závisí od jednotlivých potrieb a zákazníkov.

Kúpiť!Luxusné nerezové svietidlo Špirálky - moderný ručne vyrábaný luster z brúseného nerezu

Luxusné nerezové svietidlo Špirálky - moderný ručne vyrábaný luster z brúseného nerezu

Dizajnové svietidlo nad jedálenským stolom ako súčasť osvetlenia navrhnutého a vyrobeného na mieru

Dizajnové svietidlo nad jedálenským stolom ako súčasť osvetlenia navrhnutého a vyrobeného na mieru

Kúpiť!Kovaný luster na rebríku - vinič - luxusné závesné svietidlo - osvetlenie priestorov vo vidieckom štýle

Kovaný luster na rebríku - vinič - luxusné závesné svietidlo - osvetlenie priestorov vo vidieckom štýle

Kúpiť!Dizajnové závesné svietidlo ručne vykované ako VŔBA - umelecký kovaný luster s reťazou

Dizajnové závesné svietidlo ručne vykované ako VŔBA - umelecký kovaný luster s reťazou

Kúpiť!Rustikálna nástenná lampa - dizajnové bočné svietidlo

Rustikálna nástenná lampa - dizajnové bočné svietidlo

Kúpiť!Exkluzívny luster Sosna ručne vykovaný kováčmi do kolesa voza - interiérové závesné svietidlo

Exkluzívny luster Sosna ručne vykovaný kováčmi do kolesa voza - interiérové závesné svietidlo

Kúpiť!Luxusný luster ANTIK s historickým dizajnom - osvetlenie kaštieľov, hradov, zámkov...

Luxusný luster ANTIK s historickým dizajnom - osvetlenie kaštieľov, hradov, zámkov...

Kúpiť!Bočné kované svietidlá s prírodným motívom Koreň - luxusné lampy na chalupe - interiérové nástenné svetlá

Bočné kované svietidlá s prírodným motívom Koreň - luxusné lampy na chalupe - interiérové nástenné svetlá

Kúpiť!Bočná kovaná lampa a tepané medené tienidlo - interiérové svietidlo - exkluzívna lampa

Bočná kovaná lampa a tepané medené tienidlo - interiérové svietidlo - exkluzívna lampa

Kúpiť!Nerezové svietidlo - Chopok Rotunda - interiérové závesné svietidlo v horskej reštaurácii

Nerezové svietidlo - Chopok Rotunda - interiérové závesné svietidlo v horskej reštaurácii

Kovaný luster - korene - recepcia Hotela Galileo - Donovaly - exkluzívny luster ako jedinečné ručne vykované osvetlenie interiéru

Kovaný luster - korene - recepcia Hotela Galileo - Donovaly - exkluzívny luster ako jedinečné ručne vykované osvetlenie interiéru

Kovaná bočná lampa - interiérová lampa vykovaná ako dubový konár - exkluzívne nástenné svietidlo

Kovaná bočná lampa - interiérová lampa vykovaná ako dubový konár - exkluzívne nástenné svietidlo